Koffiebeker Zwart - 180ml - 7.5oz
Koffiebeker Zwart - 180ml - 7.5oz

Koffiebeker Zwart - 180ml - 7.5oz

€47,50/ 2500 stuks
€0,019 per stuk,
ex. BTW

Specificaties:
Koffiebeker Zwart - 180ml / 7.5oz
Bekerformaat: 70 x 45 x 93 mm.
Materiaal: 210 grams papier + 18PE
Per 2.500 stuks in een doos.

Lees meer
  • Op voorraad
  • Direct uit voorraad leverbaar.

De meest gebruikte zwarte koffiebekers bestel je op koffiebekers.nl

Het drinken van een kopje koffie is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid waarbij het belangrijk is dat er optimaal van kan worden genoten. Daarom is de kwaliteit van de koffiebeker erg belangrijk, zodat je koffie goed warm blijft en niet te snel afkoelt. Het is daarbij ook essentieel dat je de koffiebeker goed kan blijven vasthouden met een goede isolatie. De koffiebeker vind je vaak in koffieautomaten en kun je in veel verschillende uitvoeringen bestellen op koffiebekers.nl.

De zwarte koffiebeker bestellen

Deze koffiebeker wordt zeer veel gebruikt in koffieautomaten en biedt een hoge kwaliteit desondanks het feit dat deze bekers doorgaans maar 1 keer worden gebruikt. Het formaat van deze koffiebeker is 70 x 45 x 93 millimeter en hebben een inhoudscapaciteit van 180 milliliter of 7.5oz. Het materiaal van deze zwarte koffiebeker is 210 gram papier met 18PE. Daarnaast worden deze bekers verpakt in dozen van 2500 stuks.

De koffiebeker laten bedrukken

Wil je je koffiebeker persoonlijker maken en indruk maken op je doelgroep? Dan is het aan te raden om het laten bedrukken van je bestelde koffiebekers eens te overwegen. Op deze manier kun je goedkoop en effectief reclame maken voor jouw bedrijf of organisatie. Zo kun je voor een design kiezen dat beschikt over afbeeldingen of tekst zoals het logo van je bedrijf met de bedrijfsnaam of een slogan of andere pakkende tekst. Je kunt daarbij vier verschillende kleuren in je design kiezen, maar minder is uiteraard ook mogelijk. Je kunt altijd contact opnemen indien je meer vragen hebt of verdere informatie wenst.

Je bestelling bevestigen en laten bezorgen

Je bestelling wordt de volgende dag bezorgd indien deze voor 20.00 is doorgevoerd. Bovendien worden er geen bezorgkosten gerekend wanneer je bestelling meer dan 75 euro is. Je koffiebekers zijn eenvoudig te betalen met methoden als iDeal, Bancontact en een bankoverschrijving.